2321055127 6945792732 Μακεδονομάχων 53, Σέρρες panoskaragiannis.ser@gmail.com
hero image
 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΟΣ | Κατασκευές Γυψοσανίδας Σέρρες - Μονώσεις Κτιρίων Σέρρες


Η γυψοσανίδα χρησιμοποιείται σχεδόν σε κάθε σύγχρονη κατασκευή και είναι ένα από τα πιο κοινά δομικά υλικά στον πλανήτη. Είναι ιδανική λύση δόμησης για εύκολη και γρήγορη ανακαίνιση κτιρίων και διαμόρφωση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Αποτελεί μία οικονομική αλλά και εύκολη λύση με πολλές δυνατότητες και μοναδικά αποτελέσματα.

Η επιχείρηση μας “ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΟΣ” η οποία βρίσκεται στις Σέρρες, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο της ξηράς δόμησης, μπορεί να σας προτείνει μοναδικές κατασκευές με γυψοσανίδα για την οικία και το επαγγελματικό σας χώρο.

Η πρωτοτυπία τους μας δίνει την δυνατότητα μεγάλων συνδυασμών κατασκευών που μπορούν να ανταποκριθούν σε υψηλές αισθητικές απαιτήσεις, προσδίδοντας στον χώρο σας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Οι γυψοσανίδες φέρνουν την επανάσταση στην ανακαίνιση. Με την γυψοσανίδα η φαντασία και η δημιουργικότητα απελευθερώνονται επιτρέποντας πολύπλοκες και μοναδικές δημιουργίες, με επίπεδες και καμπύλες κατασκευές.

 

 
  Χωρίσματα γυψοσανίδας
  Ψευδοροφές
  Καμάρες με γυψοσανίδα
  Βιβλιοθήκες - Ράφια
  Εσοχές από γυψοσανίδα
  Κρυφό Φωτισμό
  Τζάκια
 Οροφές ορυκτών ινών
 Ηχομονώσεις
 Ειδικές κατασκευές
 
 
 
 


ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ


Έχοντας ως γνώμονα το χώρο και το προσωπικό σας γούστο μπορούμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες και αισθητικές σας απαιτήσεις. Σας παρουσιάζουμε προτάσεις που μπορούν να καλύψουν επιτυχώς κάθε γούστο και να αναδείξουν με μοναδικό τρόπο το χώρο σας.

Πραγματοποιήσουμε πάσης φύσεως εργασίες στον τομέα της ξηράς δόμησης με συνέπεια, επαγγελματισμό και εγγυημένα αποτελέσματα. Η πολυετής εμπειρία και η άρτια εξειδίκευσή μας αποτελούν τα εχέγγυα για την υψηλή ποιότητα της εργασίας μας.

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται για τις κατασκευές μας αλλά και τις εργασίες μόνωσης είναι επώνυμα, πιστοποιημένα και πληρούν όλες τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε στο χώρο σας, να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα όλες τις Σέρρες,