2321055127 6945792732 Μακεδονομάχων 53, Σέρρες panoskaragiannis.ser@gmail.com
 

ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Κατασκευές Γυψοσανίδας Σέρρες - Μονώσεις Κτιρίων Σέρρες


Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό της ενέργειας που καταναλώνουν τα σπίτια σπαταλιέται για θέρμανση και κλιματισμό. Αν όμως προστατεύουμε το εξωτερικό του σπιτιού από την ηλιακή ακτινοβολία αλλά και από τις θερμικές απώλειες τότε η κατανάλωση αλλά και το κόστος θέρμανσης και κλιματισμού μπορεί να πέσει κατακόρυφα.

Η επιχείρησή μας “ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ” η οποία βρίσκεται στις Σέρρες, χάρη στην μακροχρόνια πορεία της στο χώρο της οικοδομικής, έχει αποκτήσει την κατάλληλη πείρα και μπορεί να σας προσφέρει μοναδικές και ποιοτικές λύσεις για την μόνωση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στις λεπτομερείς προδιαγραφές, την αξιοπιστία και στην εφαρμογή καινοτόμων λύσεων έχοντας πάντα ως κύριο στόχο την πλήρη ικανοποίηση κάθε ιδιώτη ή επιχειρηματία.
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

 

  Στεγανοποιήσεις
  Θερμομονώσεις
  Θερμοπροσόψεις
  Μονώσεις Ταρατσών
 
Προτείνουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις στις μονώσεις κτιρίων, με σεβασμό στις προσωπικές απαιτήσεις του εκάστοτε χώρου και στοχεύοντας σε άριστα αποτελέσματα, με κύριο σκοπό μας την τελική ικανοποίηση του πελάτη.

Ανταποκρινόμαστε σε κάθε έργο με επαγγελματισμό και απόλυτη συνέπεια ως προς τους χρόνους παράδοσης, προσφέροντας στους πελάτες μας την καλύτερη σχέση ποιότητας - κόστους.
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε στο χώρο σας, να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα όλες τις Σέρρες,