2321055127 6945792732 Μακεδονομάχων 53, Σέρρες panoskaragiannis.ser@gmail.com
 

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Κατασκευές Γυψοσανίδας Σέρρες - Μονώσεις Κτιρίων Σέρρες


Η επιχείρησή μας “ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ” η οποία βρίσκεται στις Σέρρες, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 29 χρόνια στο χώρο της ξηράς δόμησης, προσφέροντας μοναδικές λύσεις σε κατασκευές γυψοσανίδας και με γύψινες διακοσμήσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στις Σέρρες.

Έχοντας ως σύμμαχό μας την χρόνια πείρα μας στο χώρο της ξηράς δόμησης καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε κατασκευές γυψοσανίδας, γύψινες διακοσμήσεις καθώς και αποτελεσματικές μονώσεις κτιρίων.

Με οδηγό την φαντασία και την τεχνογνωσία, μπορούμε να φέρουμε σε πέρας πάσης φύσεως εργασίες στον τομέα της γυψοσανίδας όπως, ψευδοροφές, χωρίσματα, επενδύσεις και ειδικές κατασκευές σε τσιμεντένιες κορνίζες αλλά και να σας εγγυηθούμε για ένα άψογο αισθητικά και ποιοτικά αποτέλεσμα.
 
 
 
 
 
ΦΡΕΣΚΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Παρακολουθώντας διαρκώς της εξελίξεις στο χώρο της διακόσμησης, μπορούμε να σας προτείνουμε μοντέρνες και φρέσκες ιδέες που θα αναδείξουν και θα ξεχωρίσουν την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Περίτεχνες και πρωτότυπες κατασκευές γυψοσανίδας αλλά και μοναδικά γύψινα διακοσμητικά που μπορούν να αναδείξουν και να ξεχωρίσουν τον χώρο σας.

Έχοντας αναλάβει και φέρει σε πέρας έως σήμερα έναν μεγάλο αριθμό έργων στις Σέρρες, έχουμε αποκτήσει όλη την πείρα που χρειάζεται και είμαστε σε θέση να σας εγγυηθούμε για την ποιότητα των κατασκευών μας.

Απευθυνθείτε σε εμάς για οποιαδήποτε μικρή ή μεγάλη εργασία θέλετε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο και να είστε σίγουροι ότι θα την φέρουμε εις πέρας με την ίδια υπευθυνότητα και το ίδιο μεράκι.

 

 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε στο χώρο σας, να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα όλες τις Σέρρες,